Ratazana's

Ratazana's
Vauvoja

perjantai 25. tammikuuta 2013

Rottalassa hiljaista

Mitään kovin suurta ei nyt ole tapahtunut. Eletään mukavaa hiljaiseloa. Viime vuoden viimeiset poikasetkin lähti heti luovutusiän osuttua kohdalle joten niitäkään ei tarvitse viihdyttää. Kolme naarasta on mies vierailuja tehnyt ja vaikka yhtään kiimaa en ole nähnyt toivoisin niiden jo olevan pieniin päin vaikkakin viimeisestä uros vierailusta on jo hieman aikaa, mutta toivotaan.

Laskeskelin tossa että tällä hetkellä kotona on viisi pearl rottaa! Tosin vain yksi on naaras mutta muuten niitä nyt on ihan kivasti. Viime poikueeseen syntyi kolme 1 sk, 1 rex uros ja 1 rex naaras. Toistaiseksi erittäin lupaavia ja ovatkin ensimmäiset black x pearl yhdistelmästä syntyneet. Toivottavasti seuraavaan poikueeseen tulisi pearl tyttöjä vähän enemmän kun ne tuntuu vaan aina uroksina syntyvän.

Sen verran vielä viime blogiin liittyen Ratazana's A View To A Kill, sk cinnamon pearl uros ei saanut Nordisk champion titteliä vaikkakin sai tähden viime näyttelystä. Kaikki kolme tähteä on suomalaisilta tuomareilta vaikka yksi onkin Ruotsissa saatu. Joten nyt toivotaan että se saa vielä Ruotsalaiselta (tai eng.) tähden... en tosin pidä sitä kovin todennäköisenä. Vähän pistää miettimään että onko tätä nyt loppuun asti meititty sillä se ei kuitenkaan valmistunut FinCh? joten mietin että jos se saa tähden Ruotsalaiselta ja valmistuu NCh niin tuleeko siitä samalla FinCh?? vai onko se yksi tähti täysin turha?

Noh kuten jotkut jo tietävätkin mun oma kone sanoi sopimuksensa irti ja parasta aikaa odottelen uuden koneen saapumista joten päivitykset kotisivuille ym tapahtuu sitten sen jälkeen. Tällä hetkellä käytössä erittäin vanha kannettava ja sillä tulee vain pakolliset hommat tehtyä.

HUOM! Tälle vuodelle mulle osui Lskgy:n päätoimittajan titteli (Rapina lehti) joten ottakaa yhteyttä jos teillä olisi vaikka joku kirjoitus lehteen! Kaikenlaiset tarinat, pelit ja kuvat otetaan riemullisesti vastaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti