Ratazana's

Ratazana's
Vauvoja

keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Vauvoja siellä, vauvoja täällä...

No nyt taas piippailee täälläkin. Kaksi naarasta päätti pyöräyttää taas samana päivänä mukulansa :) Toinen synnytti perjantai aamuna (1.2) ja toinen perjantaina iltapäivällä. Ihan kivan kokoiset poikueet tuli eli essexillä on yhdeksän vauvaa (6 x naarasta, 3 x urosta). Vähäsen harmitti kun en saanut toista rex essex urosta, kun syntyi vaan yksi essex uros ja sekin oli sk. Naaraissa noita rex essexejä sit on aika monta :)
Cinnamon pearl sai erittäin tasaisen poikueen 5 naarasta ja 5 urosta. Toistaiseksi kaikki poikaset samankokoisia ja emot hyvin voivia joten kehitystä seurataan vielä tarkkaan.
Sijotiuskoteihin olisi kiva saada niin uroksia kuin naaraitakin että kiinnostuneet huom.
Nimeämiset menee melkein samalla tavalla kuin viime vuonna eli essexit suomalaisilla "kommenteilla" ja cinnamon pearlit englanniksi. Sillä erolla että nimi kilpailun tuotoksena (joka oli siis aikaisemmin) sain kivan enkelien nimi ehdotuksen ja aion sitä nyt cinnamon pearl poikueilla käyttää.
Tulpalla ei uutta kiimaa ole näkynyt joten sieltä saattaapi olla tulossa kolmas poikue. Neiti on edelleen hyper aktiivi joten mielenkiinnolla odotan mitä se tykkää mamma dunasta ja poikasten hoidosta... mahtaako pysyä duna ehjänä.

Tarttis ruveta miettimään Nakkilan näyttelyn ilmojakin pian ja sekin vaikeutui entisestään kun Lastuvilla kehitti taas uuden paiseen vanhan viereen, joten herra ei pääse edustamaan :( kyllä harmittaa. Simskujja on edelleen myös pienen pieni "paise"... joten rexit näyttäisi jäävän matkasta tällä kertaa.
Junnuissa ei ole montakaan joita voi vielä tuoda paikalle kun rexit ei ole oikein vielä kehittynyt. Ehkä mä sit osaan päättää kun on aika täyttää ilmoja.

Kotisivut edelleen päivittämättä koneen puuttumisen takia, vaikkakin poikueen tiedot sinne sain laitettua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti