Ratazana's

Ratazana's
Vauvoja

maanantai 23. tammikuuta 2012

Sitä ja tätä

Istuin tässä eilen kolme tuntia koneella ja päivitin kotisivuja. Essexistä pääasiassa kirjoitin ajatuksia ja oivalluksia. Yllättävän vaikeaa on saada ne "järkevät" ajatukset samassa muodossa kirjoitettua. Olen kuitenkin aika tyytyväinen siihen tekstiin. Siinä on paljon kuva esimerkkejä vaikka eihän ne kuvissa ikinä samalta näytä kuin luonnossa. Itse olen aina vähän ollut sellanen että asiat pitää kirjoittaa ylös jotta niissä on jotain järkeä.
Samalla tuli päivitettyä poikas sivu ja lisättyä ensimmäinen kuva cinnamon pearl poikueesta, jota kutsummekin nimellä Bond poikue. Kuten siellä lukeekin on poikueessa vain neljä vauvaa, yksi tyttö ja kolme poikaa. Tyttö on jäämässä kotiin tai voin sen sijoittaakkin jos joku sen haluaa. Pojista yksi cinnamon pearl on varattu joten vapaana siinä on cinnamon ja cinnamon pearl pojat. Tyttö on väriltään niin mielenkiintoinen että sitä voidaan näyttelyssäkin nähdä tänä vuonna.

Tänään vein sitten pienen russian blue tyttösen "Ratazana's Jalalla Koreasti" rautatie asemalle josta sitä tultiin hakemaan. Tyttö pääsi loistavaan kotiin Heurekan koripallo rotaksi. Toivottavasti päästään sitä parin kuukauden päästä katsomaan työn touhussa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti