Ratazana's

Ratazana's
Vauvoja

sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Porvoon näyttely 4.2.

Vuoden ensimmäinen näyttely on takana päin ja mukavaa oli. Rotta ihmisten näkeminen on aina mukavaa ja kuulumisia kiva vaihdella. Tällä kertaa en ollut missään hommissa vaikka agility rottien terveystarkastusta olinkin hetken tekemässä.
Näyttely menestys ei ollut kummoistakaan kun neljästä ilmoitetusta kotiin jäi tietty se lupaavin silver black uros. Mukana oli siis kolme: kaksi junnua sk agouti essexejä molemmat ja yksi pearl uros. kaikki saivat L2.
Muunnoksen parhaat vuodelle 2011 jaettiin kanssa ja kaksi osui mun kasvateille Ratazana's Wolfe (sk pearl) ja Ratazana's Baby Be Mine (sk cinnamon pearl). Essexin muunnoksen paras 2011 meni Suskin kasvattamalle Eliza Witch Hunter jonka vanhemmat on molemmat Ratazana's kasvatteja ONNEA Suskille!
Matkaseurana mulla oli Saija, Tellu ja Tiina :) hauskaa oli höpistä autossa vaikka pari kertaa uhattiin Tellun kanssa potkia nää kaksi muuta autosta ulos ;)

Seuraava näyttely onkin meillä sitten Lskgy:n näyttely Littoisissa Maaliskuussa johon tullaan vähän isommalla porukalla :)

Porvoosta lähti myös Ratazana's Marisol Rosan luo miehelään :) Rosalla on sijoituksessa multa Ratazana's FoxTrot joten pieniä cinnamon pearl vauvoja on odoteltavissa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti