Ratazana's

Ratazana's
Vauvoja

perjantai 18. toukokuuta 2018

Kesäloma!

Me jäädään nyt rottien kanssa kesälomalle. Tarkoitus oli osallistua vielä Pernajan näyttelyyn, mutta henkilökohtaisista syistä päätin viimehetkellä perua lähtöni sinne. Kuun alussa on vielä Lapuan näyttely jossa tuomaroin itse viralliset, joten tästä syystä omat rotat jäävät kotiin laiskottelemaan.
Meille siis seuraava näyttely johon rottien kera lähdetään on vasta 11.8 Lsk:n oma näyttely. Sinne saadaan sitten ihan essexejäkin näytille :)
Sitten vähän kesän suunnitelmia. Eli kolmas suunniteltu essex poikue ei nyt sitten onnistunut joten saattaa tulla poikue yhdistelmästä agouti ja rex russian blue. Toivottavasti se onnistuu. Näistä kahdesta viimeisestä essex poikueesta onneksi jää aika paljon kotiin ja sijoitukseen essexejä.
Sitten olisi downunderiakin luvassa :) Sela (Ratazana's Selena) pitäisi astuttaa ihan tässä parin viikon aikana. Olen odottanut että se saa vähän lisää kokoa ja massaa ja nyt rupee näyttämään ihan hyvältä. 
Edelleen huutelen sijoituskoteja varsinkin uroksille, mutta miksei myös naaraille :) Downunderit erityisesti etsii sijoituskoteja. Ihan kaikkia ei voi kotona pitää ja ennen kun saan uroksille isomman häkin pitää ne siis sijoittaa hyviin koteihin.
Toivotammekin nyt kaikille ihanaa kesää ja palailen asiaan jälleen kun on jotain sanottavaa ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti