Ratazana's

Ratazana's
Vauvoja

sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Jyväskylän Näyttely 9.6.

Jyväskylän näyttelyihin on lähtö aina todella aikaisin ja tälläkään kertaan ei tullut poikkeusta. Itse heräsin kolmelta ja lähdin liikkeelle puoli neljän jälkeen. Tankin kautta suuntasin hakemaan Suskin ja siitä me ajettiin hakemaan Saija ja Tiina. Oltiin Saijan kanssa sovittu että tällä kertaa vaihdellaan kuskia ettei mun tarvi ajaa koko matkaa yksin kun se on kuitenkin aika rankkaa. Saijan piti ajaa Turusta tampereella ja mun jatkaa siitä mutta jostain kumman syystä ajoi Saija ihan perille asti :) Pysähdyttiin matkalla pari kertaa kun oltiin sen verran ajoissa liikkeellä ettei kiirettä ollut. Saatettiin hiukkasen herättää humiota kun pyssättiin yhdellä huolttiksella ja avattiin takakontti että rotat saa hiukkasen happea :) Bokseja oli melkein kattoon asti.
Saija toimi sileillä avoimilla tuomarina ja itse olin pet uroksilla. Arvosteltavia oli tosi paljon ja meinasi usko välillä loppua mutta valmista tuli :) Ropit oli yllättävän helppo tällä kertaa valita sillä uudestaan pöydälle pääsi vain kahdeksan rottaa joten kolme karsin pois. Ykköseksi tulikin niin hieno junnu uros että <3 samainen uros oli myös pettien Bis.
Sitten omien rottien menestykseen... yksi hylsy tuli kun rb-ag tyttönen oli ruvennut matkan aikana parturoimaan :( Muuten menestys oli sitä mitä odotinkin L1-L2 paitsi yhden kohdalla tuli hieno yllätys. Ratazana's Yhdestoista Hetki oli sileiden ROP 1! Olen itse todella kriittinen essexien suhteen mutta tämä naaras on todella hieno... sen väri ja kuvio ovat erittäin onnistuneet joten oli mahtava fiilis. Tämä oli ensimmäinen kerta kun essex oli ROP 1.


Samalla reissulla viimeiset kaksi poikasta lähti uusiin koteihinsa ja niitä tuli hiukaksen ikävä kun olivat melkein kaksi kuisia jo ja niiden kanssa on paljon tullut häärättyä.
Pitkästä aikaa lauma sai myös Vagabond's rotan :) sk cinnamon naaras tuli pelastamaan cinnamon pearlin (toivottavasti) se on jo sopivan ikäinen joten saa tänään sulhoksi sk pearl uroksen :)
Nyt tulee muitakin astutuksia tehtyä joten poikasbuumi jatkuu :)

 Vagabond's Neiti :)

Jyväskylästä lähdettiin melko myöhään takaisin kotiin ja Saija ajoi takasinkin :) Oli se kiva pitkästä aikaa vain istua kyydissä. Kiitos Saija.
Perillä olin joskus puolen yön tietämillä ja väsynyt oli fiilis. Mukava matka oli ja kiitos siitä kuuluu ihanalle seuralle Saija, Tiina ja Suski!

1 kommentti:

  1. Kiitos tuomaroinnista! Ja kun tuota kuvaa katsoo, niin on helppo todeta miksi V. Brasilia Carnaval on siellä teillä eikä meillä cinnamon-kasvatuksessa :) Odotan innolla lapsiuutisia!

    VastaaPoista