Ratazana's

Ratazana's
Vauvoja

tiistai 12. kesäkuuta 2012

Rotta rakkautta

On tullut yhdisteltyä pariskuntia ja kiimat ei ole ihan samoihin aikoihin olleet. Brasilialla (sk cinnamon) oli heti sunnuntaina kiima ja Wulfe pääsi hommiin vaikka "pikkaisen" ylipainoisena poikana en uskonut sen saavan naarasta joka pomppasi pienestäkin kosketuksesta vauhdilla eteenpäin kiinni. Muut kaksi tyttöä ovat antaneet uroksille kyytiä oikein urakalla kunnes tänään ci-pe tyttösellä on kiima ja ensikertalainen rex uros pääsi hommiin :) aika iloiselta tuo meininki kuulostaa ja mun pitäisi yrittää nukkua täällä. R.Yhdestoista Hetki ei anna urokselle enää kyytiä mutta ei näytä kiimaa vielä olevan... Honkkari pojalla rupee tota ikääkin olemaan aika lailla joten ei turhia hötkyile naisten takia vaan odottelee rauhassa sopivaa tuulta :)
Mona Lisan ja Viilata Pilkkua vauvat kasvaa huimaa vauhtia ja pesän ulkopuolella jo kovasti käydään katselemassa. ML ja sen vauvat siirsin jo häkkiin asumaan ja VP pääsee tän viikon aikana häkkiin että tulee enemmän tilaa ja poikaset pääsee kiipeileen. molempien poikueiden vauvat vaikuttavat toistaiseksi melko rauhallisilta käsitellä, mutta katsotaan millasia ovat sitten kolmen viikon iässä. Kyllä se kesä näyttäisi menevän poikasten kanssa.
Onneksi kesässä on muutakin kuin tää hovimestarin virka :) Lauantaina on Lskgy:n grilli bileet ja ensi kuussa kasvattaja päivät johon en viime vuonna päässyt mutta nyt olisi tarkoitus paikalle päästä.
tässä tällänen lyhyt teksti tän hetken arjesta meillä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti