Ratazana's

Ratazana's
Vauvoja

tiistai 5. kesäkuuta 2012

Nälkäisille kuvia

Tuli sitten ennalta laitettua kuvia poikasista kotisivuille :) Lupailin niitä vasta sunnuntaiksi mutta ryhmäkuvan molemmista poikueista päätin sit tänään laittaa. ML poikue edelleen tuottaa päänvaivaa sillä ennalta ajatellut russian blue agouti essex tyttö ja poika voisivat olla huonoja cinnamon essexejä... ongelman tuottaa sinertävä sävy turkissa joka tekee asiasta vaikean... olivat sitten kumpaa tahansa niin eivät hyviä väriltään tule olemaan. Näillä näkymin ML poikueesta jäisi kotiin vain tuo yksi uros... vaikka kovasti tekisi mieli yksi cinnamon jättää mutta melkoisen turhaa se kyllä on tästä poikueesta jättää kotiin.
VP poikueessa on sitten enemmän valinnanvaraa vaikkakin päättäminen tuntuu todella vaikealta. Siinä on kaksi ihan lupaavaa agouti essex tyttöä vähän erilaisilla tähdillä, hieman myös kiusottelin itseäni russian blue ja agouti naarailla mutta näiden kohdalla odottelen vielä ja teen päätöksen sitten myöhemmin. Pitää mielessä kuitenkin pitää tulevaisuuden suunnitelmat ja onko kotiin jääville sitten sopivia puolisoita.
ML poikueesta vielä sen verran että en voi uskoa että se ainoa "valkoinen" joukossa joka on mahdollisesti simsku on kehittänyt tähden :D tänään se vasta ekan kerran näkyi ja just sanoin Saijalle että lyödään vetoa et se on essex :)

 Ratazana's Viilata Pilkkua vauvat

Ratazana's Mona Lisan vauvat

Mulla on vielä täällä kaksi poikasta edellisestä poikueesta... ovat vajaa kaksi kuisia jätkiä black essexejä molemmat toisella vain laukki. Pieni vaara aina siinä kun poikasia jää odottamaan sopivaa kyytiä ja niiden kanssa pääsee viettämään paljon enemmän aikaa. Olen ihan rakastunut näihin poikiin ja ne on niin mahtavia että. Eilenkin istuin tietokoneella ja poikien häkki kun on melko vieressä niin otin pojat istuskeleen olkapäälle. No eihän nuoret jätkät malta kauaa paikallaan olla ja siitä alkoi tutkimus matka :) pöydältä tutkittiin kaikki jopa kansioiden sisälle yritettiin mahtua mutta pää oli liian suuri :) äkkiä rupes muistilaput ym häviämään ja jätkät juoksi piiloon sängylle. Välillä kiipeiltiin kättä pitkin olkapäälle istumaan ja takasin alas. Mun tietokone ei tykännyt kun sain koko ajan korjata kirjoituksia ja asetuksia mitkä pojat onnistui säätämään näppäimistön päällä juostessaan :) Alla muutama kuva pojista.

Tyylinäyte jälleen putken kanssa nukkuisesta :)

Iso jalka <3

Muutama kuva vielä vauva masusta ja imettämisestä

R.Viilata Pilkkua raskauden loppu puolella

R.Mona Lisa kuuli jotain kesken imetyksen (noh ehkä se olin minä ja kamera)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti