Ratazana's

Ratazana's
Vauvoja

lauantai 30. kesäkuuta 2012

Vauva buumi jatkuu

Ai kun ihanaa kun poikaset on viisi viikkoa vanhoja osa tänään ja osa huomenna... poikaset pääsevät uusiin koteihin ja tulee ihanan hiljaista eikä ole yht....... hetkinen..... ainiin kolme naarasta paukahtaa tässä ihan piakkoin :) Eli ei siis vielä taukoa vauvoista :)

Ratazana's Yhdestoista Hetki, sk russian blue agouti essexin hain kotiin miehelästä... Oli meinannut tehdä Susannan hulluksi kun oli pari kertaa nakannut käteenkin. Kovasti tuntui puolustavan "pesäänsä". Pienen kaivamisen ja pitkän kärsivällisyyden kera saimma tytön kiinni ja boksiin. Tänään tuli napattua siitä kuvakin missä ei kyllä vatsa näytä ihan niin isolta kuin on oikeesti mut vauvoja siellä ainakin on :) Isänä toimii siis Ratazana's Damian rex agouti joka on Saijan ja Tellun omistuksessa ja sijoituksessa Susannalla (Kelanne). Hienoksi oli se poika kasvanut ja mielenkiinnolla odottelen millaisia jälkeläisiä nämä saavat.


Ratazana's Live And Let Die sk cinnamon pearl naaras paisuu entisestään. Sillä on laskettu aika tiistaina + 2päivää joten erittäin mielenkiintoista nähdä mitä sille syntyy kun isänä on rex black uros ruotsista jolla on englantilainen emä ja taustalla pelkkää pearlia, cinnamon pearlia ja agoutia :) Tälläisiä ei montaa löydy kun takana on yleensä russian blueta ym. Aluksi pelkäsin että bond tytöllä on vale raskaus kun massu tuli esiin jo viidentenä päivänä mutta nyt siellä jo tuntuukin vauvat joten sormet ja varpaat ristiin :)



Vagabond's Brasilia Carnaval sk cinnamonin laskettu aika on huomenna + 2päivää. Silläkin on jo iso massu ja että mä olen iloinen :) Brasilia on myöskin rauhoittunut eikä piippaile mulle enää :) Laitoin sen tänään mamma boksiin että saa rauhasa rakennella pesää eikä uros ole tiellä ja häiritsemässä. Isänä siis MP-11 Ratazana's Wolfe sk pearl.




Wolfe olisi nyt sitten jäänyt yksin sillä sen häkki kaverihan kuoli (Honkkari) ja Wolfe asui tämän Brasilian kanssa siitä asti. Joten annoin sille seuraksi cinnamon pearl naaraan jolta toivon poikuetta mutta se ei ole niitä aiemmista yrityksistä huolimatta antanut joten saavat pitää toisilleen seuraa ja samalla toivon josko sieltä niitä vauvoja tulisi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti