Ratazana's

Ratazana's
Vauvoja

sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Nimeämisiä ym kuulumisia

Ainainen päänsäryn tuottaja on poikasten nimeämiset... Onneksi joitan nimiä ja ehdotuksia olen saanut Saijalta ja niitä oli vielä jokunen tallessa, joten toinen poikue sai nimensä sitten Saijan ehdotusten mukaan vaikka muutaman heitin joukkoon itsekkin. Toisen poikueen nimet olen pikkuhiljaa itse miettinyt ja kirjoitellut listaan valmiiksi ja Mona Lisan vauvoista tuli sitten Villa poikue :)
Molemmista poikueista piti vielä karsia muutama poikanen joten lopulliseksi määräksi molemmissa jäi sitten seitsemän vauvaa (Viilata Pilkkua: 3 poikaa ja 3 tyttöä Mona Lisa: 2 poikaa ja 5 tyttöä). Poikaset ovat sittemmin kasvaneet hyvin ja emot hoitavat tehtävänsä omilla tyyleillään :)
Värejä täytyy vielä tarkistella myöhemmin sillä tän huoneen valo on niin karsee että sävyjä on tosi vaikea erottaa mutta toivottavasti ovat ainakin melkein oikein :) Nimet ja värit siis löytyy kotisivuilta. Uudet kuvat laitan vasta loppuviikolla tai viimeistään sunnuntaina.

HUOMIO! Ikinä ei poikueeseen synny tilattua vauvaa mutta nyt syntyi yksi Mona Lisan poikueeseen! Rex agouti essex uros :) Sen kehitystä odottelen kyllä mielenkiinnolla. Tähän mennessä on pääosin ollut sileäkarvaisia essexejä paitsi pari mielenkiintoisen väristä blue agouti essex poikaa jotka eivät sopinut mun käyttöön ollen siis blueta eikä russian blueta.

Ratazana's Niimpalhiano! muutti sitten veljien tutusta seurasta uuteen laumaansa ja ei olisi voinut pieni helpommin sinne mennä. Ihan kuin olisi aina asunutkin siellä. Pikkasen nuoremmat urokset siitä oli kiinnostuneita mutta hetkellisen pallien haistelun jälkeen kuului laumaan. Sitä on aina mukava seurata kun uutta tulokasta mietitään :) kaksi veljeä sitten jäi vielä odottelemaan uuteen kotiin lähtöä mikä on ensi viikolla :) Molemmat matkustaa jyväskylään ja sieltä sitten uusiin koteihin.

Saija käväsi eilen tuomassa ihanan buffi neidin tolle mun mustalle urokselle "kaveriksi" ja niillä olikin oikein rakkauden täyteinen yö :) sain mä onneksi nukuttua vaikka hiukkasen yöllä se dunan tärinä naurattikin :) Pojan ensimmäinen tyttö niin taisi ottaa kaiken ilon irti ;)

Seuraava viikko jatkuukin projektin parissa mistä pääsee lukemaan syksyllä Rapinasta :) joten siitä ei sen enempää vielä. Poikasten hoitamista ja Jyväskylän näyttelyyn valmistautumista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti