Ratazana's

Ratazana's
Vauvoja

lauantai 23. kesäkuuta 2012

Vieroituksia ym

Tänään saavuin takasin kotiin juhannusta viettämästä. Lähdin torstaina kohti vantaata jossa oli tarkoitus viettää juhannusta ja tulla lauantaina kotiin. Ongelmia aina tuottaa poikasten ruokinnan järjestäminen. Aikuiset rotat pärjäisivät tuon ajan keskenään kunhan on extra vesi pullot ja vähän extra ruokaakin. Poikaset kuitenkin syövät niin paljon että oli pakko keksiä joku ruokkimaan ne perjantaina (olinhan itse ennen lähtöä torstaina ruokkinut ja lauantaina tulin jo takaisin). Onneksi sisko lähti reissuun vasta perjantaina iltapäivällä joten hän ehti käymään. On mukavampi kun tulee joku joka vähän jo tietää miten ruokkia ja yleensä olla rottien kanssa :) Jotenka näin järjestyi pikkuisten tuoreruuan saanti :) Olin valmiiksi tehnyt vain perjantain ruuan joten palattuani tänään (Lauantaina) kotiin piti ruveta mössöjä tekemään vauvoille :)
Samassa tuli sitten vieroitettua uros vauvat emostaan ja siskoistaan. Jännä miten äkkiä poikaset kehittyy kun selkeä ero kokoon oli jo vaikka olin poissa alle kaksi päivää. Samalla tuossa kävin poikaset läpi että kaikkilla on kaikki kunnossa ja huomasin että russian blue tyttö VP poikueesta on todella lupaava... sen veli ei ole läheskään niin hyvä vaikkei sekään mikään huono ole mutta tuo tyttö on todella hieno. Olen sen jo luvannut lemmikki kotiin joten eipä sille enää mitään voi ja olin muutenkin erittäin tarkka mitä tästä yhdistelmästä jää kotiin ja täytyy pysyä päätöksessä :)
Bond tyttö (cinnamon pearl) on jatkanut lihomistaan ja massussa tuntuu selvästi jotain ja nisätkin näkyy jo joten hyvältä näyttää siltä saralta ettei olisikaan valeraskaus... se että montako vauvaa sieltä sitten tulee on arvoitus.
Brasilia (cinnamon) näytti kehittäneen pienen pömppiksen mutta se naaras hämmentää mua sen verran etten mene varmaksi sanomaan mitään sen kohdalla... on jo rauhallisempi käsitellä eikä huutanut enää kuin alussa vähän piippaili vaikkakin häkistä pois saanti oli hidasta mutta ihan rauhallinen neiti oli sitten sylissä ja antoi rapsutella ja näytti ehkä hiukan jopa siitä tykkäävän.
Mielenkiinnolla odottelen tietoa myös sijoitti naaraas R.Jeanne D'Arc "Jenna" poikueesta. Susannan blogista päätellen Jennan painon lasku on loppunut ja on jo saanut hyvin painoa takaisin. odottelen siitä tänne kotiin sk agouti naarasta. En ollut ihan aikonut vielä ottaa mutta uroksen takia halusin nyt sitten jo vaavelin tästä joten nyt vaan odotellaan syntyikö sopiva tyttönen siihen. Täytyyhän sitä mun hienolle essex pojalle nainen saada :)

Mutta siis yleisellä tasolla jussi meni hyvin ja oli ihan kivaa. Ilmakin suosi perjantaina. Ainoaksi haaveriksi tuli mutsin sormi joka meni sijoiltaan kahdesta nivelestä jäädessään jumiin koiran remmiin (AUTS). Onneksi sormi nyt paketissa ja suorassa :D Tästä on olemassa kuvakin jonka mahdollisesti fb:ssä julkaisen  myöhemmin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti