Ratazana's

Ratazana's
Vauvoja

lauantai 16. kesäkuuta 2012

Lskgy:n Grilli juhlat

Tosiaan tänään oli sitten noi yhdistyksen grilli juhlat ja täytyy sanoa että oli tosi hauskaa. Mukava jutella tuttujen ihmisten kanssa ilman näyttely kiireitä. Paikalla oli ihan kivasti porukkaa: Saija, Tellu, Susanna H, Anni, Tiina, Piia, Mira ja tietysti Susanna K jonka luona oltiin.
Ensimmäisenä meillä oli sellanen tuote esittely jonka piti Piia ja tuotteiden nimi on Colosé. Saatiin ihan käsi hoidotkin :) Seuraavana päätettiin lämmittää grilli kun porukalla rupesi jo vatsat kurniin. Ruokaa oli varattu paikalle ihan kivasti ja jokaiselle jotakin ja varsinkin minä oli tyytyväinen valikoimiin sillä tunnetusti olen nirso kun ei edes nuo grillatut kasvikset uppoo :)
Saija, Tiina ja Suski käväsivät siinä välissä tarjoustalossa mölkky ostoksilla jolloin meillä muilla oli aikaa höpistä. Loppu aika menikin sitten mölkkyä pelatessa jonka sitten sade lopetti. Kamerasta kuvia purkaessani huomasin sinne ilmestyneen kuvia musta pelaamassa mölkkyä... kukas sitä kameraa pitikään kun oli mun vuoro... tästä puhutaan vielä :) En jaksa tänään enää tarinoida tästä enempää ja tästä on kyllä seuraavassa rapinassa juttua joten lueskelkaapa sieltä :)


Tälläsen bongasin :) (saija kuvailee kukkia)

Kokki ja jälkkärit





Ihana vaaleanpunainen mölkky

Suskin tyyli näyte :)


Ratazana's Yhdestoista Hetki jäikin Susannan luokse mies kylään ja uusi sulhanen on Ratazana's Damian rex agouti :) Kuulemma oli heti tänään kiimakin ollut. Jännityksellä odotellaan. Damian on mun ensimmäisen essexin tyttären poika joten olen tosi iloinen että sen käyttäminen sopi Susannalle ja tietysti Saijalle ja Tellulle (jotka siis sijoittivat sen Susannalle).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti